Diversen Grafisch Ontwerp

DIVERSEN GRAFISCH ONTWERP


Naast het werk dat je op andere pagina’s vindt, heb ik ook werk gemaakt dat niet onder één noemer valt. Ik heb ze bijelkaar gezet op deze pagina.

AUTOBELETTERING

Voor het bedrijf Rijnland Droogijs Reinigen maakte ik een ontwerp voor de bedrijfsauto belettering. Het bedrijf Rijnland Droogijs Reinigen bestaat niet meer omdat de eigenaar ander werk is gaan doen. Wel vind ik het leuk om deze foto’s hier te plaatsen om diversiteit in grafisch ontwerp te laten zien. Voor het ontwerp van belettering heb ik een werktekening van de auto gekocht. Op deze tekening staan het voor-, achter-, zij- en bovenaanzicht van de specifieke auto.

Bij een belettering van een bedrijfsauto moet je goed bedenken dat het ontwerp in het groot op een auto te zien is. Hier moet je bij het ontwerpen rekening mee houden. Ook ontwierpen we voor dit bedrijf het logo.

WIJNETIKET

Voor Tess & Karin die in 2016 de ‘Tour for Life’ fietsten ontwierp ik een wijnetiket. De Tour for life is een fietstocht van Italië naar Nederland in de strijd tegen kanker. Om de tocht te bekostigen verkochten Tess en Karin onder andere wijnflessen. De opbrengst van de wijnflessen was voor het goede doel.

MEER ONTWERPEN

FLYERS

Onder diverse grafisch ontwerp vallen ook een aantal flyers die ik heb gemaakt. Een flyer is nog steeds handig om mee te nemen en je hebt het zo in je zak of tas gestopt. Ook kun je vrij veel informatie op een flyer kwijt.

ADVERTENTIES & BROCHURES