Fotografie

FOTOGRAFIE


Fotograferen doe ik graag, ook als hobby. Fotografie is onlosmakelijk verbonden met het grafische vak. Daarom bied ik je ondersteunende fotografie.

Stel je wilt een poster met daarop een bepaalde afbeelding maar je kunt die afbeelding nergens vinden. Als je het dan ook te omslachtig vindt om hiervoor een fotograaf in te huren dan kan ik kijken of ik jou met de fotografie kan helpen. Hetzelfde geldt voor headers en banners, profielfoto’s of foto’s voor een boekje. Ik zou mezelf niet direct fotograaf noemen want dat is niet mijn ‘core business’. Ik beschik ook niet over een studio of iets dergelijks maar wel heb ik 2 goede camera’s, een statief en flitsapparatuur. Per situatie bekijk ik met jou of het handig is dat ik foto’s maak of dat we de foto’s ergens anders vandaan halen. Je kunt namelijk ook online foto’s kopen voor niet al te veel geld. Zie op de pagina ‘diversen grafisch ontwerp’ de covers van een aantal brochures die ik geschoten heb.

PORTRETTEN

Om een goede portretfoto te maken is het belangrijk om op de ogen te focussen, die moeten scherp zijn. Men wil vaak de ogen en het gezicht scherp in beeld hebben en de achtergrond meestal wat vager. Verder vind ik het leuk om bijvoorbeeld met bepaalde accessoires te werken zoals een bloem of een lijst.

TROUWERIJEN

STADSFOTOGRAFIE


De stad Leiden ‘s avonds laat en overdag.

De steden Leiden, Parijs, Praag en Den Haag

De bijzondere gebouwen ontworpen door de architect Calatrava in de stad Valencia, Spanje

DIVERSEN FOTOGRAFIE

INDUSTRIEEL

LIEFLIJK