Over Mij

OVER MIJ


Graag stel ik me aan je voor, want je wilt natuurlijk weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Ik ben Mira Albersen en ik ben grafisch vormgever. Lees hieronder wat meer.

PASSIE

Met een moeder als tekenjuf heb ik altijd veel getekend. Op de middelbare school begon ik langzaam met het natekenen van bestaande logo’s en ook had ik als hobby graffitiletters schetsen. Daarnaast heb ik een tijd Industrieel Product Ontwerpen gestudeerd. Ik heb geen grafische opleiding maar ben autodidact zoals dat met een mooi woord heet. Toch heb ik een aardig gevoel voor letters en lijnen weten te ontwikkelen.

Mijn passie voor tekenen en ontwerpen heeft geresulteerd in het opzetten van een eigen bedrijf. Ik maak mij steeds meer disciplines van dit vak eigen.

STAGES

Ik teken nog steeds veel en blijf me vernieuwen en informatie zoeken over het vak waar ik mee bezig ben. Daarnaast heb ik ook een aantal stages gelopen. Ik heb een korte stage gelopen waar ik met InDesign heb leren werken. Ik heb stage gelopen bij een textieldrukker en stage gelopen bij een fotograaf, waar ik geleerd heb om foto’s te bewerken.

NIEUWE KLANTEN

Albersen Design staat altijd open voor nieuwe klanten. Misschien ben je na het zien van onze website of Facebook pagina geïnteresseerd geraakt. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken hier op de Van Halewijnlaan. De koffie staat klaar!

Zelfportret gemaakt in Photoshop