Van Halewijnlaan 411, 2274 TM Voorburg, Nederland
+31 0 6 50642531
info@albersendesign.com

Over Ons

OVER ONS

Graag stel ik mijzelf aan je voor. 

Want je wilt natuurlijk weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Ik ben Mira Albersen en ik ben autodidact grafisch vormgever. 

PASSIE

Met een moeder als teken juf heb ik altijd veel getekend. Op de middelbare school begon ik langzaam met het natekenen van bestaande logo’s en ook had ik als hobby graffitiletters schetsen. Ook heb ik een jaar Industrieel Product Ontwerpen gestudeerd. Dit heeft mij een aardig gevoel voor letters en lijnen opgeleverd. Uiteindelijk heeft deze passie voor tekenen en ontwerpen geresulteerd in het opzetten van een eigen bedrijf en ben ik mij steeds meer disciplines eigen gaan maken.
STAGES

Ik teken (nog steeds) veel en blijf me vernieuwen en informatie zoeken over het vak waar ik mee bezig ben. Daarnaast heb ik ook een aantal stages gelopen. Ik heb een korte stage gelopen waar ik met Indesign heb leren werken. Ik heb stage gelopen bij een textieldrukker en stage gelopen bij een fotograaf, waar ik geleerd heb om foto’s te bewerken.
NIEUWE KLANTEN

Albersen Design staat altijd open voor nieuwe klanten. Misschien ben je na het zien van onze website of Facebook bedrijfspagina ge├»nteresseerd geraakt. Je kunt  vrijblijvend een afspraak maken hier op de Van Halewijnlaan. De koffie staat klaar!

Wil je ons live ontmoeten, klik op onderstaande button voor onze contactgegevens of bel 06 50642531.