Prijzen

PRIJZEN


PRIJZEN/TARIEVEN

Een leuk logo, een gehele huisstijl of een mooi visitekaartje. Dat is natuurlijk wat ik wil afleveren, maar zoiets kost ook geld. Ik leg je daarom graag uit hoe ik aan deze prijzen of tarieven kom.

PROCES/WERKWIJZE

Ontwerpen is een proces

Dat betekent dat er niet meteen iets moois op papier staat. Ik ga eerst een gesprek aan over wat je precies wilt. Daar ga ik mee aan de slag. Dan zal ik jou (meestal) per mail een eerste opzet toesturen. Dit is de ruwe fase. Dan ga ik (zeker in het geval van een logo) voort borduren op de eerste opzet en krijg je van mij een presentatie van een aantal opties of versies. Hieruit maak jij uiteindelijk een keuze.

Dan komt daarna het ‘fine tunen’. Oftewel het ontwerp optimaal maken en tot in de details uitwerken. Met natuurlijk het gewenste resultaat als einddoel.

Zoals je kunt lezen is dit een heel proces, wat de nodige tijd en aanpassingen vergt. De hoogte van de prijzen wordt dus ook mede bepaald door het aantal uren werk wat er in zit. 

EIGEN MATERIAAL

Je kunt ook eigen materiaal aanleveren. Je hebt ooit een prachtige foto geschoten en wilt deze nu als achtergrond voor je poster? Dat kan. Ik zal dan bekijken of het aangeleverde materiaal bruikbaar is.

OVER DE PRIJS WORDEN WE HET ALTIJD EENS

GRAFISCH ONTWERP

Logo (Druk- en digitale bestanden en bestanden in diverse kleurstellingenVanaf € 250,-
PosterVanaf € 100,- 
VisitekaartjeVanaf € 75,- 
Huisstijl (Logo, Visitekaartje, Briefpapier, Offerte, Factuur en Enveloppe)Vanaf € 700,- 
Facebook HeaderVanaf € 50,-
AdvertentieVanaf € 75,-
FlyerVanaf € 75,-
FolderVanaf € 100,-
Brochure (Dit is afhankelijk van het aantal pagina’s. Hier kun je een offerte voor opvragen)——————
PRIJZEN VOOR ANDERE PROJECTEN VRIJ OP TE VRAGEN

WEBDESIGN

Vanaf € 1000,- 

De prijs is erg afhankelijk van het project dus het soort website dat gebouwd moet worden. Het zal misschien duidelijk zijn dat een website waar bijvoorbeeld bewegende delen inzitten meer tijd kost om te bouwen. Dit zal de prijs dan ook verhogen.

  • De prijzen die hierboven staan zijn mede afhankelijk van de bewerkelijkheid van het gemaakte ontwerp
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21 % BTW en exclusief druk- en /of printkosten