Webdesign

WEBDESIGN


Albersen Design verzorgt ook webdesign. Ik werk hiervoor samen met een technisch partner, die echt gespecialiseerd is in meerdere content management systemen. Een content management systeem is een systeem waarmee of waarin je een website kunt bouwen. Een website is een belangrijk middel als organisatie om zichtbaar te zijn. Bij webdesign is het niet alleen belangrijk dat de website er leuk uitziet en natuurlijk informatief is, ook moet er gekeken worden naar de SEO (Search Engine Optimization), oftewel de zoekmachineoptimalisatie. Is de website daarnaast ook mobiel vriendelijk? Is hij responsive? Aangezien iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon heeft. Mijn partner kan alle toeters en bellen op jouw website aanbrengen. Jouw website wordt dus op maat gemaakt!

HOSTING en E-MAIL

Je kunt (jouw) website(s) op het internet zien. Maar om ze daadwerkelijk te kunnen zien bewaart een hosting partij jouw website(s) op een server. Meestal is het zo dat een hosting partij jouw website(s) op een server bewaart. Als je heel handig bent met computers kun je ook zelf een server bouwen en daar je eigen website op bewaren.

In het geval van een externe hosting partij kijk ik samen met de technisch partner wat de beste hosting partij is voor het gekozen CMS (content management systeem). Uiteraard zorgen we er met de hosting partij ook voor dat jij kunt mailen en jouw e-mailadres(sen) kunt beheren.