THE SKY IS THE LIMIT

Welkom bij Albersen Design!

Een grafisch ontwerpbureau in Leiden.

ONTWERP

Bij ons kun je terecht voor het ontwerpen van een poster, een visitekaartje, fotografie, webdesign en meer. 

FOTOGRAFIE

Wij richten ons met name op portretfotografie. In deze tijd van sociale media kun je niet meer zonder een goede profielfoto. Of misschien vind je het leuk om eens een paar mooie foto’s van jezelf te hebben? Dan wel foto’s van familie of vrienden? 

WEBDESIGN

Wij kunnen ook een website voor je verzorgen. Al dan niet in combinatie met een algehele huisstijl.

Technisch partner

Voor het bouwen van een website werken wij samen met een technisch partner.  Albersen Design verzorgt de vormgeving en onze technisch partner bouwt de website.

Bij het bouwen van een website gaan we niet over één nacht ijs. Is de website bijvoorbeeld beveiligd als er persoonlijke gegevens achtergelaten moeten worden? Hoe staat het met de zoekmachine optimalisatie (SEO) oftewel de vindbaarheid van de website in zoekmachines? Is de website responsive oftewel mobiel vriendelijk?

Onze technisch partner is niet gebonden aan één Content Management Systeem. Ze hebben de expertise in huis om alle toeters en bellen te bouwen. Jouw website wordt dus op maat gemaakt!   

ARTWORKS

Onder artworks vind je artistieke werken van ons. Wij vinden het leuk om ons zo nu en dan uit te leven in een vrij artistiek werk. Mocht je geïnteresseerd zijn in een vrij werk laat het ons dan weten.

Wij ontwerpen met veel passie en plezier en we hopen dat we onze passie voor jou mogen inzetten om tot een mooi ontwerp te komen.

Je kunt contact met ons opnemen via info@albersendesign.com

of bel: 06 50642531